Gott, gott, gott – Hur svårt kan det va?

Det ska vara nyttigt, vackert och gott, gott gott! Och dessutom gå fort, fort fort! Jag älskar att laga mat men har liksom inte ro att stå i köket hela dagarna. Det finns ju så mycket roligt som man vill hinna med.
Därför får man planera sin tid i köket och se till att kylen och frysen är fylld av bra råvaror. Sen måste man våga improvisera också. Om jag letar recept så läser jag minst 5 stycken, oftast 10, och sen skapar jag mitt eget utifrån de grejer jag tycker om. Låter det knäppt och läskigt? Häng med så gör vi det ihop. Vad är det värsta som kan hända?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s