Är det inte idiotiskt att starta en matblogg?

Varför startar man en matblogg när det redan finns tusentals fantastiska och etablerade bloggare?
Ja, det kan man ju verkligen fråga sig. För mig handlar det om att det är spännande och jag vill prova nåt nytt och vill dela med mig av min erfarenhet kring det här med socker, sockerberoende och visa att det inte behöver vara så svårt. Jag är ingen fine dining kock utan det ska gå fort, vara rätt enkelt och bli riktigt gott. Jag har ingen ambition att konkurrera med restaurangkockarna utan jag gör min grej och vill du hänga med så blir jag superglad.
Lite läskigt är det allt, då det här är något helt annat än mitt yrke som skådespelare. Man blir rätt ”naken” framför kameran där hemma i sitt kök. Ingen roll att gömma sig i så det blir inget annat än ”bara jag” men det är så jag vill att det ska vara. Opretentiöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s