Long time no see!

Åh vad jag har saknat att finnas här på min blogg tillsammans med er men ibland räcker tiden inte till. Sommaren och hösten har ägnats 100% åt repetitioner, teaterföreställningar , världspremiärer och Coronaanpassningar.
Nu är det i alla fall dags att plocka upp tråden här igen om livet utan socker och mjöl och bjuda på lite nya goda recept som är helt rena utan konstiga tillsatser. Vi ses redan innan jul då jag ska göra världens godaste rödbetssallad och gravar lax utan strösocker.

En reaktion på ”Long time no see!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s