I morgon kommer nytt avsnitt!

Idag har vi spelat in nya och redan i morgon kommer det första med lite tips inför julen.
Alltså ett vanligt traditionellt julbord är ju helt hopplöst för en sån som jag. Det mesta är baserat på fläskkött som jag inte äter och grönsaker och fräscha sallader lyser verkligen med sin frånvaro. Alla sillinläggningar är fulla av socker och gottebordet är sött sött sött.
Det är tur att det finns äggstanning och rökt lax. MEN det finns en puttrande växande trend med vegetariska rätter och recept som gör en glad långt in i själen. Fler och fler vågar experimentera och testa nya variationer av det gamla traditionella. I morgon kommer tips på hur man gravar lax utan socker. Fungerar alldeles utmärkt. Häng med så får du se! Vi ses i morron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s