Världens bästa hemmagym

Jag älskar våren. Livet börjar om på nytt på nåt sätt och tänk allt ljuvligt som knoppas ute i trädgården.
Och jag är lyckligt lottad som inte alls är känslig för pollen så jag kan verkligen njuta av att vara utomhus nu.
Och så får man börja plantera i sina krukor och sätta om de övervintrade pelargonerna och min Afrikanska lilja som jag är så rädd om. Mitt problem är bara det att jag har så dåligt tålamod och det rimmar illa när det handlar om odling. Jag har krampaktigt försökt hålla mig från att sätta om krukorna för tidigt för jag har liksom ingen plats att ha dem inomhus i väntan på att frostnätterna är över, förutom i den mörka källaren och där vill ju inget nyplanterat vara. Men för ett par veckor sen gick det inte längre. Plötsligt hittade jag mig själv mitt bland jordsäckar krukor och plantor och då var det för sent. Det var redan avklarat. Så där stod jag omgiven av minst 20 nyplanterade krukor som måste vara nånstans när det går ner mot nollan. Jag måste alltså släpa dessa krukor ut och in varje dag så länge det är risk för frost. Och vet ni, det gör jag så gärna. Med all god mat som blir lagad till bloggen så måste man försöka hålla sig i trim lite också, så förutom mina löparrundor så är ju detta världens bästa hemmagym. Att bära krukor! Och så himla mycket roligare än att bära runt på skrot 🙂
Jag önskar en en härlig helg med god mat & umgänge med goda vänner. Ikväll ska vi laga torskrygg med ärtpure!
Blir du också sugen så går du bara in och hämtar mitt recept här på bloggen. Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s